fredag 6 april 2018

TrädgårdsFägring Vecka 15!


Nu är det fredag igen och dags för ett nytt veckoinlägg!

Vi är så glada att ni fortsätter länka era nya inlägg så att vi andra lätt kan följa :)

Vi har fått frågan om vi ska ha bloggteman framåt . Det kan vi såklart ha, men tänker vänta med det tills efter säsongen för nu händer så mycket saker, ändå, i våra trädgårdar som vi kan blogga om för att ge inspiration och och lära varandra massa roliga saker!

Men om ni får riktig bloggtorka så har vi lagt upp några tema-förslag i vänstermarginalen.

Om det är första gången ni länkar så skriv gärna en kommentar om att det är första gången, så vi inte missar att lägga er i blogglistan!
Och sist men inte minst; Tipsa gärna om TrädgårdsFägring :)

Vecka 15

Nu verkar det äntligen som om våren satt ner foten och tagit tag i det där med att mota bort vintern för nu börjar kvicksilvret leta sig uppåt på termometrarna.
Nu väntar vi på att snön ska smälta, att tjälen ska gå ur jorden och släppa ner det livgivande vattnet till framför allt de vintergröna växterna.

Nu stundar en ny helg och förhoppningsvis en del trädgårdsarbete för många av oss trädgårdsbloggare (även om långt ifrån alla kan ge sig ut i trädgården ännu). Vad händer hos er? Vilka vårtecken har ni hittat? Länka och dela med er ...


Varsågoda: Börja länka :) 

8 kommentarer:

  1. Det är verkligen härligt när vintern börjar dra sig tillbaka även om den är väldigt envis i år.Jag har ju länkat till Er sida men har glömt att skriva när jag gjorde det första gången och då är jag kanske inte med på blogglistan.Ha det gott/Margareta

    SvaraRadera
  2. Nu fullkomligt exploderar det i trädgården! Jag har lagt upp en länk till min blogg.
    Mvh
    Sylvia

    SvaraRadera
  3. Nu länkar jag också in till er fina länksamling. Jag hinner oftast inte blogga på fredagar, men hoppas det inte gör något om jag kommer in senare på helgen.

    Härligt att kika runt på alla vårtecken nu. ♥

    SvaraRadera
  4. Även jag länkar för första gången:)
    Fantastisk bild på krokusarna! Här är de flesta fortfarande täckta av snö, men några få kan man ana som tittar upp som små spjut än så länge.
    Ha det fint!

    SvaraRadera
  5. Goodmorning,
    What a fantastic idea to keep the blog's a live. I wish we did have a thing like this in Holland. More and more blogs are closing and disapear to instagram or facebook. A thing I don't like at all. I wish you a lot of succes. Have a wonderful day.
    Rosehugs from Holland.
    Marijke

    SvaraRadera
  6. Kul! Skall försöka få till det jag med.
    Kram!
    AnnA

    SvaraRadera
  7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  8. Nu har jag också hittat hit och länkar för första gången!

    Louise, Hallontrollets Trädgård

    SvaraRadera