fredag 6 juli 2018

TrädgårdsFägring Vecka 28

Det går fort...

Högsommar, humlesurr, vattenbrist och välkommen till vecka tjugoåtta:s länklista! 
Det är så roligt att så många länkar bloggarna och fortsätter att sprida TrädgårdsFägrings existens. 

Länkar ni första gången så skriv en kommentar om det så vi inte missar att lägga till er i Blogglistan!! 

Vecka 28

Snart har halva sommaren gått och värmen den har hela tiden övertaget.
Torkan fortsätter och fler och fler kommuner går ut med bevattningsförbud och har man ingen egen brunn är det verkligen inte kul.

Men det finns ju inte så mycket att göra åt saken förutom att bara acceptera.

I höst kommer vi att ge ett tema varje vecka som man kan, om man vill, blogga om. Bra om man får lite bloggtorka.  Men det kommer bara vara ett förslag så vill man inte blogga på temat så bloggar man om annat och länkar som vanligt!
Men för att vi ska ha teman att blogga om så önskar vi att ni kommer med lite förslag i kommentarsfältet.

Det känns så bra om VI gjort det tillsammans. Vi samlar förslagen och när det är dags så slumpar vi ämnen så kommer du på något så varsågod :)
Varsågoda: Börja länka :) 

6 kommentarer:

  1. Det skulle vara roligare att göra inlägg här om administratörerna skulle orka göra något inlägg också. Det känns inte som om någon riktigt bryr sig.
    Sorry!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Anja,Just under denna tid har vi som startat sidan inte varit så aktiva i vårt eget bloggande pga olika orsaker. Men tanken från början är inte så mycket mer än en plats att länka sina inlägg och så får resten ge sig med tiden. Varje sommar så har Blooming Friday haft uppehåll. Det har såklart att göra med att många inte bloggar så aktivt under trädgårdssäsongen. Tanken var ju ifrån början att vi inte skulle "skylta" med vilka som låg bakom sidan just för att det skulle vara en sida för alla att länka till och ingen skulle "äga" den och inte heller behöva känna en press på att lägga upp inlägg. Att länksidan skulle vara helt oberoende och att bloggare skulle komma med förslag om innehåll och eventuella teman och vad man vill göra här. (Som det har kommit förslag om denna vecka) Att trädgårdsbloggare ger förslag, kommer med tips och idéer om vad vi ska hitta på här framöver är så: Välkommet, för att det är så mycket roligare så :)

      Radera
  2. Kul med teman tycker jag, som saknar Blommig fredag. Hm, temaförslag;
    mönster
    favoritfärg
    det vackraste
    just nu


    Trevlig helg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul med folk som är mer positiva än jag ;-)! Jag blir lite nedslagen av aktiviteter som inte håller vad de lovar. Bra förslag!

      Radera
  3. Förbereda trädgården för vinter
    Mina bästa tips för höstfärg- en lista med de man odlar för inspiration
    Höstfina träd och buskar- en lista med de man odlar för inspiration
    Vintervackra träd och buskar - en lista med de man odlar för inspiration
    De 5 översta på min önskelista

    SvaraRadera
  4. Jag har lite svårt för teman eftersom jag alltid bloggar efter känsla, lust och ork för dagen, däremot skulle det vara trevligt med små "reportage" här på Trädgårdsfägring med inspirerande trädgårdsbilder. Små tips hur man bygger upp sin blogg är också välkommet samt presentation av någon trädgårdsbloggare mellan varven. Detta kräver naturligtvis lite mer engagemang och arbete. Initiativet att samla oss trädgårdsbloggare är jättebra eftersom många gått över till Instagram och vi behöver stärka varandra.
    Ha det så gott !
    Kram/Isa

    SvaraRadera