fredag 27 april 2018

TrädgårdsFägring Vecka 18!

Välkommen till denna veckas inlägg! 

Först ett litet tips när det gäller länkning:
Vi har fått frågor varför man inte kan länka mer än en gång då de fått ett meddelande att en länk redan finns. 
Här är ett bra svar, med beskrivning ifrån Anita, som är duktig på sådant :) 

Att du inte kan länka igen beror på att förra gången så angav du inte i fältet URL adressen till själva inlägget du skrev, utan du angav adressen till din blogg, på huvudnivå.
När du nu försöker ange din bloggadress igen på huvudnivå så finns den alltså redan och då protesterar "länksystemet". Om du däremot går in på ditt nyaste inlägg och kopierar adressen som står högst upp i webbläsaren och klistrar in den i fältet URL så kommer det att fungera.

PS. Om det är första gången ni länkar så skriv gärna en kommentar om att det är första gången, så vi inte missar att lägga er i blogglistan DS.

Vecka 18

Det är återigen fredag och den sista fredagen för april år 2018. På tisdag kommer vi att ha tagit steget in i den sköna månaden maj.

April har traditionsenligt bjudit på växlande väder. Det varnas för höga flöden samtidigt som det på andra platser varnas för att risken för gräsbränder är stor. Den brännande solen och de kalla nätterna har ställt till skada i en del trädgårdar och även i våra skogar där på vissa ställen blåbärsriset lyser brunt istället för friskt grönt. 
Vårens framfart skiftar också. I en del trädgårdar har många vårblommor sagt tack och adjö medan dom i andra precis tittat fram. Och det är det som är det fina med trädgårdsbloggandet.
 Att få rapporter från hela Norden om vårens framfart, på gott och ont. Tillsammans delar vi erfarenheter, bra och mindre bra. ¨
Vi kan tipsa varandra, peppa varandra och inspirera varandra.

Ny vecka, ny månad, nya vänner som hittar vår samlingsplats. Det är så glädjande! 
Varsågoda: Börja länka :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar