fredag 20 april 2018

TrädgårdsFägring Vecka 17!


Nu är det hög tid att lägga upp länklistan för vecka 17!

 Ni kan skriva precis om vad ni vill så länge det är en trädgårdsblogg.
 Syftet är att vi ska samlas och få många att länka så glöm inte att sprida det bland era bloggvänner och länka gärna ert blogginlägg till TrädgårdsFägring!

Tack för alla fina kommentarer och mejl! Fortsätt gärna att ge tips om teman som vi kan blogga om när trädgårdarna gått i vila igen!

 Om det är första gången ni länkar så skriv gärna en kommentar om att det är första gången, så vi inte missar att lägga er i blogglistan!


Vecka 17

 Det är återigen fredag och en ny skön helg ligger framför oss!

 Veckan som gått har bjudit på rapporter om snösmältning och fler och fler bilder på vårblommor dyker upp på alla bloggar. Idag har det till och med varit sommartemperaturer på flera platser. En liten försmak av vad som ska komma.
Nu exploderar naturen. Fåglarna är lyriska och den skira grönskan kommer snart att omfamna oss. Nu längtar vi efter att se vad ni gör i era uterum, växthus, trädgårdar och andra odlingsplatser. Nu längtar vi efter att få dela tips och inspiration med varandra! Så välkomna till en ny vecka med TrädgårdsFägring!

 Varsågoda: Börja länka :)

11 kommentarer:

 1. Får man önska att ni länkar till bildkällan och inte bara skriver "lånad bild"?

  SvaraRadera
 2. Hej Anni, en mycket bra åsikt! Såklart vi ska lägga till vem vi lånat bilden av. I detta fall är (var) det en bekants bild som inte ville ha sitt namn publicerat så vi valde att lyfta bort bilden denna vecka. ha nu en fin helg!

  SvaraRadera
 3. Länkat första gången idag. Vet inte om det blev rätt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, Karin, det blev rätt! Välkommen!

   Radera
 4. Också länkat för första gången. Vilket trevligt initiativ!
  Bästa hälsningar
  Birgitta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du länkat och självklart är du nu tillagd i blogglistan till höger :) Skriver du fler inlägg under samma vecka så går det bra att länka igen!

   Kram

   Radera
 5. Hej på er!

  Jag har en fråga, försökte nyss länka hit eftersom jag gjort ett nytt inlägg men då sa systemet nej, det finns redan denna länk på listan. Betyder det att det endast går att länka en gång i veckan, oavsett hur många inlägg man gör på bloggen under samma vecka?

  Hälsningar

  /Gunilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Gunilla!
   Att du inte kan länka igen beror på att förra gången så angav du inte i fältet URL adressen till själva inlägget du skrev, det om blåsipporna, utan du angav adressen till din blogg, på huvudnivå. När du nu försöker ange din bloggadress igen på huvudnivå så finns den alltså redan och då protesterar "länksystemet". Om du däremot går in på ditt inlägg om backsipporna och kopierar adressen som står högst upp i webbläsaren och klistrar in den i fältet URL så kommer det att fungera.

   Hälsningar
   /Anita

   Radera
  2. Tack Anita, du är en pärla som kan förklara teknikens logik så att även jag förstår!

   Kram!

   Radera
 6. Första gången jag länkar ,men varför får jag alltid upp rutan med hus, eller vad det är. Vad gör jag för fel. Kul initiativ, Carita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Carita, vad roligt att du länkat. Vi lägger upp Klarbäret i Blogglistan till höger.
   Den lilla rutan med "huset" är en papperskorg som alla ser på sina egna inlägg. Och det är för att man ska kunna ta bort länken om man ångrar sig.

   Ha en fin helg och i kväll så börjar en ny länklista. OCH eftersom ditt inlägg är så sent denna vecka så tycker jag du även ska länka inlägget Vecka 18.

   Radera