fredag 1 september 2023

TrädgårdsFägring Vecka 36

 

Hej trädgårdsbloggare!


Starten på en ny månad. September är här och höstmånaderna inleds men kanske kan vi vänta till höstdagjämningen innan vi ens tänker på höst? Sensommar låter så mycket bättre och de dagar solen tittar fram värmer den fortfarande skönt.

Lummig grönska och en mångfald av vackra sensommarblommor. Det är nästan svårt att minnas hur det såg ut i början av säsongen, när de allra första växterna tittade upp. Var det något som behövde flyttas, delas eller läggas till är det en perfekt tid att göra det nu. För samtidigt som sensommaren bjuder på mycket vackert börjar tankarna kanske gå mot nästa säsong och en eller annan lök kommer med hem? 

Vi är som alltid nyfikna på att höra vad som som händer i just din trädgård. Välkommen att länka till TrädgårdsFägring, vi ser fram emot att läsa ditt inlägg.

Länkar du för första gången eller har haft ett längre uppehåll, skriv en kommentar så lägger vi till dig i blogglistan.

Det har gått två år sedan vi (Maribels Garden (Marika) och MannsGarden (Ulrika)) tog över veckoinläggen för TrädgårdsFägring och vi känner att det börjar bli dags att lämna över stafettpinnen till någon eller några andra. Är du intresserad så skicka ett mejl till någon av oss via länkarna högt upp i vänstra kolumnen här på sidan. 


Hoppas du får en fin vecka i trädgården!You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar