onsdag 27 september 2023

TrädgårdsFägring Vecka 40

 

Hej trädgårdsbloggare!


September har rusat iväg och hösten är här. Låt oss hoppas att den blir lång och bjuder på vackra färger så där som vissa höstar kan vara. Ett är dock säkert, än är det inte slut på trädgårdssäsongen.

Däremot verkar det som om TrädgårdsFägring tar slut nu. Tyvärr har inte någon anmält intresse av att ta över veckoinläggen och som vi signalerat under den senare månaden kommer det här därför att bli det sista. Det har varit kul att under två år fått bidra till att det funnits en mötesplats för trädgårdsbloggare och vi hoppas att ni fortsätter både att blogga och att läsa andras bloggar i fortsättningen om än inte via TrädgårdsFägring. 

Vill du ta chansen att länka en sista gång så har du två veckor på dig, sen stängs länkmöjligheten ner. Vi ser som alltid fram emot att läsa ditt bidrag.


Tack för att du varit med och länkat till TrädgårdsFägring!You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

4 kommentarer:

 1. Vad tråkigt att ingen vill ta över stafettpinnen! Tack för att ni hållit i det här i två år!
  /Gunilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Gunilla! Tack själv för att du varit en del av detta och länkat.
   /Marika

   Radera
 2. Tack för den här tiden. Håller med Gunilla hade gärna tagit över men vet inte hur man gör riktigt rent tekniskt. Tyvärr! Ha det fint. Kram Pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Pia!
   Tack själv, utan er som länkar blir det inget. Det är inte svårare än att blogga, det finns en bra instruktion. Hör av dig om du ändrar dig.
   Kram Marika

   Radera