fredag 20 augusti 2021

TrädgårdsFägring Vecka 34

Vi har de senaste två veckorna lagt ut en förfrågan om någon kan tänka sig att ta över stafettpinnen för att administrera TrädgårdsFägring men inte fått något svar. 

Förfrågan kvarstår även denna vecka. Vi (Veronica och Anita) kör på augusti ut, alltså vecka 34 och 35. Har ingen hört av sig innan dess så låter vi TF somna in.

 

Hej på er igen alla trädgårdsbloggare!

 

Ny vecka med TrädgårdsFägring och vi ser som vanligt fram emot att ni länkar era inlägg hit, till vår gemensamma samlingsplats.


Ta hand om er och en fin helg och kommande vecka till er alla!

Varsågoda; Börja länka :) You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

3 kommentarer:

 1. Vad tråkigt om TF går i graven, men jag förstår er, om ni nu inte bloggar längre! Hoppas någon tar över stafettpinnen...! Tack för det arbetet ni har gjort!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 2. Uff ja det hadde vært trist om det ikke ble noe mer. Jeg kan godt ta over så den ikke bare blir borte. Jeg synes det er veldig trivelig å følge andres hager. Det er utrolig hvor mye man lærer av de som har holdt på en stund. Men det er kanskje ikke så interessant med norsk? Jeg er ikke videre god til å skrive svensk, men leser det enkelt.

  SvaraRadera
 3. Om Sognafaret har möjlighet att ta över vore det väldigt tacksamt. Och jag tänker att språket får i så fall du välja :)

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera