fredag 27 augusti 2021

TrädgårdsFägring Vecka 35

Allt når sitt slut och efter moget övervägande har vi nu känt att det är dags för det sista inlägget och den sista länklistan i TrädgårdsFägring från oss, Veronica och Anita.

Genom åren har vi fått över 150 000 sidvisningar! Inte illa :) 

Vi låter sidan ligga kvar tills vidare då flera kanske följer olika bloggar via blogglistan (alla som en gång anmält intresse finns i blogglistan). Dessutom finns ju arkivet med alla gamla inlägg kvar. 

Fortfarande finns möjligheten för några andra att ta över stafettpinnen efter oss. Det har faktiskt kommit en kommentar i förra veckans inlägg, från Lilian i Sognafaret, som kanske kan tänka sig att göra det.

Vi rekommenderar dock att ni är minst två som sköter sidan och att det är bra med kunskap om Blogger. Men, vill någon ta över på egen hand så är det ju naturligtvis helt möjligt. Lilian, hör gärna av dig igen hur du känner ...

Några slutord från Anita:

För drygt 3,5 år sedan hörde Veronica av sig till mig och några andra. Det var vid juletid år 2017 och hon hade fått en idé som jag nappade på direkt. Vi skulle skapa en samlingsplats för trädgårdsbloggare. För att göra en lång historia kort så fixade Veronica ihop sidan, jag fixade loggan och hjälpte till med innehållet till sidan och i februari 2018 publicerades det första inlägget.

Sedan dess har jag och Veronica kört TrädgårdsFägring tillsammans varje vecka. Vi har bollat idéer med varandra. Jag har varje vecka skickat mail till henne med veckans text, tagit fram förslag till vinterhalvårets teman, hjälpt till att ”hålla koll” på nya som ska läggas till i blogglistan, kollat spamkommentarer som ska tas bort etc.

Veronica är den som, efter många timmars jobb, skapat sidan med tillhörande länklista. Hon har varje vecka publicerat inläggen och länklistan. Lagt till nya i blogglistan etc. Veronica är den som sett till att sidan finns! Utan henne skulle TrädgårdsFägring inte existerat!

Slutligen vill jag tacka er alla som länkat under åren. Jag följer många av er och det kommer jag att fortsätta med. Jag bloggar fortfarande då och då men i princip aldrig mer om trädgård och det är därför länge sedan jag själv länkade till TF.

Tack för den här tiden och allt gott till er alla! Och ett alldeles speciellt tack till dig Veronica som gjort den här sidan möjlig! Det har varit ett nöje att få jobba tillsammans med dig J

Anita

Några slutord från Veronica:

Tack för att du nappade på min idé Anita. Jag hade ju bloggat om trädgård sedan 2011 men kände att så många övergav bloggandet så jag ville lyfta det genom att starta TrädgårdsFägring. Inte trodde jag då att jag skulle sluta blogga själv… L

Det har varit roliga år men också såklart ett åtagande att varje fredag i så många år komma ihåg att publicera för att ni ska kunna länka.

OM, någon kan tänka sig att ta över så är det bara att mejla mig så hjälper jag! (fam.axjonsson@gmail.com) Även fast man inte kan Blogger så är det enkelt J

Tack för alla texter Anita och; Japp! Det har varit kul att hänga med dig och alla er andra <3

Nu; Over and out!

Veronica


Sista veckan med TrädgårdsFägring (om ingen annan tar över)

 Ta hand om er och en fin trädgårdshöst till er alla!

Varsågoda; Börja länka


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

11 kommentarer:

 1. Tusen takk for innsatsen til dere som har skapt dette trivelige møtestedet for hagebloggere!
  Håper det fortsetter...
  Alt godt
  fra Irene

  SvaraRadera
 2. Ja, tusen takk for alt arbeidet som dere har nedlagt! TrädgårdsFägring er et flott møtested for hageblogger.
  Ha det bra.
  Hilsen fra Marit

  SvaraRadera
 3. Hej Anita och Veronica!
  Tusen tack till er båda två för att ni administrerat och gjort det möjligt för oss andra att länka och hålla ihop trädgårdsbloggarna. Känns som att vi blivit en liten bloggfamilj med ett gemensamt intresse.
  Ha det gott /Marika

  SvaraRadera
 4. Jeg har lært mye av dere som har blogger her inne og min første sesong med drivhus nærmer seg høst. Tusen takk for arbeidet dere har lagt ned for å starte en slik samlingsplass. Jeg bruker selv blogspot, så det er ikke noe ukjent terreng og om det er stemning for at jeg prøver å videreføre dette, så prøver jeg meg gjerne.

  SvaraRadera
 5. Stort tack till Er som har jobbat med sidan för det har Ni gjort bra. Det är så trevligt att vi har fått länka över vårt bidrag för veckan på en speciell sida och skriva om det vi gillar allra mest.Ha det nu riktigt bra/Margareta

  SvaraRadera
 6. Stort tack till er som drog i gång Trädgårdsfägring! <3 Det har varit så kul att ha en samlingsplats och hitta nya favoriter bland alla som gillar trädgård! Tiden och orken finns tyvärr inte här för att "hoppa in", men jag håller tummarna att någon annan nappar och vi kan fortsätta ha en samlingsplats.

  SvaraRadera
 7. Tack <3 för att ni orkat hålla igång sidan och trädgårdsfamiljen. Hoppas verkligen att någon har möjlighet att fortsätta driva sidan.

  SvaraRadera
 8. Stort tack till er båda! Veckans tema i TrädgårdsFägring är något jag verkligen kommer att sakna när hösten och vinterrusket är tillbaka igen.

  SvaraRadera
 9. Tack för allt arbete ni lagt ner! ♥
  Gunilla

  SvaraRadera
 10. Tack för ert jobb och många kluriga teman genom åren. Hoppas att det löst sig nu och att samlingsplatsen kan leva vidare.

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 11. Tack för nallt jobb ni lagt ner på Trädgårdsfägring.

  SvaraRadera